

Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union



ERASMUS+ Programme 2018 – KA2 School Education Project nº: 2018-1-ES01-KA201-050618 Document name: Agenda

#### Introducing the importance of the coming European "green" energy model in School Education – CIRO Project

# Agenda

7th - 8th March 2019 - Madrid - Spain

Meeting place	ARIEMA Energía y Medioambiente S.L. Ronda de Poniente 15, 1º Int. Izda., 28760, Tres Cantos, Madrid, Spain.
Dates and Schedule	Thursday, 7 <sup>th</sup> March 2019 – h. 14:00-17:30 (optional tour and team dinner from 18:30 to 21:30) Important note: The organizers will facilitate transportation from meeting room to the center of Madrid at the end of the meeting. The partners will have from 17:30 to 18:30 of free time if they join common activities. Friday, 8 <sup>th</sup> March 2019 – h. 09:00-13:00
Participants	ARIEMA - SP CENTER FOR RENEWABLE ENERGY SOURCES & SAVINGS - GR CYBER COACH SMART - UK IES DIEGO DE GUZMÁN, SP COLEGIO JESUS NAZARENO - SP STÄDTISCHES HERIBURG- GYMNASIUM - GE











HERIBURG GYMNASIUM COESFELD



Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union



ERASMUS+ Programme 2018 – KA2 School Education Project nº: 2018-1-ES01-KA201-050618 Document name: Agenda

## Thursday, 7th March 2019 – h 14:00-17:30 (afternoon)

## Kick off Session

14:30 - 14:50

Introduction to the Meeting Plan

Promoted by: ARIEMA, project coordinator Subject: Welcome from ARIEMA Estimated time: 20 minutes

14:50 - 15:30

Presentation of the Ciro partners Promoted by: all partners Subject: Presentation of the Ciro partners (each should introduce themselves in 5 min. approx.) Estimated time: 40 minutes

15:30 - 17:00

Working plan of the Ciro Project Promoted by: ARIEMA Subject: Ciro Project: Main activities, tasks of the partners, budget, schedule. Estimated time: 90 minutes

17:00 – 17:30

Communication and Dissemination Actions Promoted by: ARIEMA Subject: To present the communication strategy and the goals we have to meet. Estimated time: 30 minutes











HERIBURG GYMNASIUM COESFELD



Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union



ERASMUS+ Programme 2018 – KA2 School Education Project nº: 2018-1-ES01-KA201-050618 Document name: Agenda

### Friday, 8th March 2019 - h 09:00-13:00 (morning)

## Next steps

#### 9:00 - 11:20

#### Collaborative working cast and project workload

Promoted by: ARIEMA Subject: Intellectual Products and activities that should be done by project partners Estimated time: 140 minutes

#### 11:20 - 11:40

Break:20 minutes

#### 11:40 - 12:10

**Justification tips** Promoted by: ARIEMA Subject: Summarize the conclusions of M1 and next activities that should be done by project partners. Estimated time: 30 minutes

#### 12:10 - 12:40

#### **Conclusions and next steps**

Promoted by: ARIEMA and all partners Subject: Summarize the conclusions of M1 and next activities that should be done by project partners. Estimated time: 30 minutes

#### 12:40 - 13:00

#### Closure

Promoted by: ARIEMA Subject: To sum up the meeting, to explain the following tasks and the next meeting. Estimated time: 20 minutes

## **Extra activities**

## Thursday, 7th March 2019 – h 18:30-21:30 (evening)

<u>Madrid Sightseeing Tour</u> <u>Dinner in Madrid\*</u>

\*The corresponding costs of the dinner should come from each partner transnational meetings' budget.











